Зберігання та транспортування
Важлива інформація, яку треба обов’язково прочитати всім перед тим, як забрати продукцію.
1. Транспортувати продукцію необхідно на рівній поверхні:
- на підлозі
- на руках
- багажному відділені автомобіля (за умови цілісності упаковки та чистоти транспорту).
- сидіння автівки, ні в якому разі, не підходить, тому що будь-який кут нахилу може пошкодити цілісність продукції
2. Транспортувати продукцію, в жарку пору року, необхідно з кондиціонером або в найбільш прохолодну пору дня (ранок, вечір).
3. Зберігати продукцію (окрім пряників, зефіру)
- необхідно в УПАКОВЦІ
- виключно в холодильнику
- балкон чи інші прохолодні приміщення — не підходять
- температура зберігання тортів та тістечок (6 ± 2) °С
4. Самовивіз чи доставки має чітко співпадати з датою свята.
Продукт вироблений з натуральних інгредієнтів, тому має короткий термін придатності.
5. Зберігання готової продукції, навіть в холодильнику, протягом декількох днів, може негативно вплинути на її зовнішній вигляд.